ASISA :: Seguros de Salud para ti y los tuyos

Menu

Portal Professional
Portal Professional

Salutació del President

Estimat/da company/a:

Dr. Ivorra, presidente de ASISAÉs per a mi una gran satisfacció donar-te la benvinguda al portal del professional d'ASISA. Al mateix podràs trobar tot tipus de serveis que van des de les consultes de l'activitat que has realitzat als nostres assegurats, de la normativa interna, de les liquidacions d'honoraris, de les factures, dels certificats d'IRPF fins ofertes de serveis professionals com els del nostre comitè de bioètica i dret sanitari.

Aquest portal té la voluntat d'esdevenir una via de comunicació àgil, on trobis allò que necessitis de la nostra entitat amb facilitat i on, també, puguis traslladar els teus suggeriments o inquietuds.

A ASISA tenim la convicció profunda que el major actiu de la nostra organització sou vosaltres, i que nosaltres hem de treballar perquè el major nombre possible de persones ens trien per assegurar la seva salut.

És, en conseqüència, un treball conjunt el que hem de fer i aquest portal ha de contribuir al fet que el mateix sigui més satisfactori per a tots.


Rep com sempre, una abraçada

Dr. Francisco Ivorra, president d'ASISA-LAVINIA